Important

INTERNATIONAL | Essien la Real Madrid, Maicon la City, Dempsey la Spurs! AICI ai cele mai importante transferuri

Ieri a fost o zi nebună pe piaţa transferurilor, ultima cînd se mai puteau face mutări care nu implicau jucători liberi de contract. Iată cele mai interesante transferuri care s-au realizat.

✔ Tottenham l-a luat pe Dempsey!
Disputat de Liverpool şi de Villa, Clint Dempsey a ajuns pînă la urmă pe White Hart Lane, Tottenham plătind 6 milioane de lire sterline lui Fulham, iar americanul semnînd un contract pe 3 ani

Cristian Săpunaru a semnat cu Zaragoza!
Click aici pentru mai multe detalii!

✔ Lass la Anzhi Mahacikala, Essien la Real
Un ziarist spaniol a anunţat în exclusivitate pe twitter transferul lui Lassana Diarra de la Real Madrid la Anzhi Mahacikala. Transferul nu a fost confirmat oficial pentru că în Rusia perioada de transferuri se încheie joia viitoare şi mai este timp să se pună la punct detaliile. În locul său, Realul l-a împrumutat pe Michael Essien de la Chelsea, pentru un an

✔ Bocanegra în Primera
Racing Santander l-a luat împrumut pe americanul Carlos Bocanegra, de la Rangers

✔ Conferinţă de presă la Napoli, unde preşedintele anunţă cea mai importantă reuşită a clubului: nu vreun transfer, ci păstrarea lui Edinson Cavani, care a semnat un nou contract cu deţinătoarea Cupei Italiei, valabil pînă în 2017. Clauza de reziliere: 60 de milioane de euro! “Mai bine îi mărim contractul lui Cavani decît să luăm alt jucător”, şi-a motivat De Laurentiis decizia.

✔ Ryan Babel înapoi la Ajax
Olandezul de 25 de ani, care a evoluat sezonul trecut la Hoffenheim, în Germania, revine la formaţia din Amsterdam, semnînd un contract pe doar un an

✔ Pe site-urile de socializare circulă şi o glumă: Breaking news! Man Utd a refuzat o ofertă de £57m de la Chelsea pentru Howard Webb 

✔ 
Borriello la Genoa
Încă o revenire în Serie A! Atacantul Marco Borriello, 30 de ani, împrumutat de Roma la Juventus sezonul trecut, a semnat cu Genoa, unde a mai jucat între 2007 şi 2008.
✔ Javi Garcia la Manchester City!
Mijlocaşul de 25 de ani a semnat contractul. Benfica şi clubul englez s-au înţeles pentru 18 milioane de lire sterline.

✔ Alberto Gilardino a semnat cu Bologna
Atacantul vine sub formă de împrumut de la Genoa. La capitolul plecări, Gaston Ramirez a semnat cu Southampton.

✔ Stephane Mbia de la Marseille la QPR
Drumul învers îl face Joey Barton, care a semnat contractul cu OM.

 Luca Toni înapoi la Fiorentina
Atacantul de 35 de ani a semnat pe un an cu formaţia viola, la care a mai jucat între 2005 şi 2007, înscriind 47 de goluri în 67 de meciuri

Bendtner la Juventus
Atacantul care aparţinea de Arsenal  a parafat contractul cu echipa campioană a Italiei, după ce a făcut vizita medicală vineri dimineaţă, la Torino. Bendtner va fi împrumutat un an la Juventus, dar această veste nu i-a impresionat pe fani, care sperau la un nume mai mare, ca Van Persie sau Llorente.

Maicon a semnat cu Manchester City
Campionii din Premier League l-au luat pe Maicon, de la Inter. Brazilianul de 31 de ani a adus în conturile clubului italian 3 milioane de lire sterline.

Van der Vaart (Tottenham) a revenit la Hamburg
Olandezul de 29 de ani mai evoluase la clubul german între 2005 şi 2008, înscriind 29 de goluri în 74 de meciuri.

Pablo Hernandez (Valencia) a semnat cu Swansea
Transferul s-a realizat pentru o sumă record la micul club galez: 5,55 milioane de lire sterline şi Hernandez a dat deja primele declaraţii după parafarea contracului la Liberty Stadium.

Charlie Adam va juca la Stoke City

Mijlocaşul scoţian Charlie Adam a fost transferat, vineri, de la Liverpool la echipa Stoke City, cu care va semna un contract pe patru sezoane dacă va trece vizita medicală, informează AFP, citat de Mediafax. Suma transferului jucătorului în vârstă de 26 de ani nu a fost dezvăluită, dar cifra vehiculată în acest caz este de 6 milioane de euro. Internaţionalul scoţian sosise la Liverpool anul trecut de la Blackpool.

Afellay, împrumutat un an la Schalke 04

Mijlocaşul olandez Ibrahim Afellay a fost împrumutat de FC Barcelona la Schalke 04 pentru un sezon, a anunţat, vineri, gruparea germană pentru care evoluează şi atacantul Ciprian Marica, informează AFP, citat de Mediafax. Afellay, 26 de ani, a fost transferat în 2010 de Barcelona de la PSV Eindhoven, club la care s-a format fotbalistul. La echipa olandeză, el a fost antrenat în sezonul 2008/2009 de actualul tehnician al formaţiei Schalke, Huub Stevens. Internţionalul olandez a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate la genunchi şi a fost indisponibil şase luni, până în martie 2012.

Berbatov la Fulham

Bulgarul Dimitar Berbatov va juca tot în Premier League, transferîndu-se de la Manchester United la Fulham, unde va purta numărul 9. “Sînt foarte fericit că am semnat cu Fulham şi abia aştept să lucrez din nou cu antrenorul Martin Jol. Sînt impresionat de club şi de planurile care sînt aici, de cînd am auzit că mă vor am făcut tot posibilul să pot veni”, a declarat atacantul de 31 de ani.

Nigel de Jong, la Milan

AC Milan a confirmat că l-a transferat pe Nigel de Jong, de la Manchester City, jucătorul semnând un contract valabil cu 4 ani cu formaţia italiană. În vârstă de 27 de ani, internaţionalul olandez a venit la City în 2009, de la Hamburg, pentru 18 milioane de lire, jucând 130 de meciuri pentru campioana Angliei în ultimele trei sezoane. Intrat în ultimul an de contract, De Jong a vrut să plece din Anglia, după ce şi-a pierdut locul de titular în echipa lui Roberto Mancini. Milan va plăti pentru el 3,5 milioane de lire sterline.

Lloris la Tottenham

Hugo Lloris, portarul naţionalei Franţei, s-a deplasat ieri la Londra pentru ultimele negocieri cu Tottenham. Dorit cu insistenţă de Andre Villas Boas încă de la începutul lunii august, negocierile au fost reluate abia acum deoarece clubul londonez a aşteptat să îl cedeze mai întîi pe Luka Modricila Real pentru a face rost de fonduri. Potrivit primelor informaţii, Olympique Lyon va primi 10 milioane de euro pe loc plus alte cinci milioane de euro în cazul în care Lloris va atinge unele performanţe stipulate în contractul cu Tottenham. Lloris a efectuat deja vizita medicală şi a fost prezentat oficial de clubul londonez.

Giovani Dos Santos va juca la Real Mallorca

Real Mallorca a anunţat, vineri, că l-a transferat de la Tottenham pe atacantul mexican Giovani Dos Santos, campion olimpic la Londra, informează AFP, citat de Mediafax. Dos Santos, în vârstă de 23 de ani, s-a născut în Mexic, dar a fost format la FC Barcelona înainte de a pleca în Anglia, la Tottenham care l-a împrumutat la Ipswich Town, iar apoi în Turcia la Galatasaray şi în Spania la Racing Santander. El a revenit laTottenham în ianuarie 2011.  Giovani Dos Santos a semnat pentru patru sezoane cu Real Mallorca.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page