Important

LIGA 3 | Trei puncte chinuite! FCM Dorohoi a castigat in minutul 90 meciul cu Ceahlaul II printr-un PENALTY – GALERIE FOTO

FCM Dorohoi a reusit sa se impuna cu scorul de 1-0 in fata celor de la Ceahlaul II Piatra Neamt, in prima etapa a Ligii a III-a de fotbal. Desi au dominat jocul de la un capat la altul, dorohoienii au stat prost la finalizare si s-au chinuit teribil pana a picat golul, venit tocmai in minutul 90, dintr-o lovitura de la 11 m.

Singura ocazie importanta a primei reprize i-a apartinut lui Alexandru Vrabie, care a primit o pasa in careu, a incercat sa trimita balonul peste portarul Ceahlaului, insa acesta a respins cu ultimele forte peste poarta. In rest, prima repriza a fost plictisitoare, dorohoienii parca erau obositi dupa efortul depus marti in meciul din cupa cu FC Botosani, atunci cand au prestat un joc de calitate.

In repriza a doua desfasurarea jocului a fost la fel, in primul mitan, dorohoienii atacand si fundasul oaspetilor respingand tot. Cea mai mare ocazie a apartinut FCM-ului, atunci cand Natanael a trimis o torpila in bara transversala, bara la care portarul pietrenilor s-a inchinat inainte reprizei secunde.

Cand spectatorii prezenti la stadion au inceput sa plece a picat si golul. Aglomeratie mare in careul oaspetilor, un jucator al Dorohoiului este secerat in careu, iar centralul  Calin Sângeorzan a indicat penalty. Era minutul 90, iar Eduard Sandu confiscase deja balonul. Il aseaza la punctul de la 11 m si inscrie fara probleme pentru prima victorie a FCM-ului in noul sezon.

Etapa urmatoare dorohoienii vor intalni pe Sporting Suceava in deplasare.

GALERIE FOTO:

[nggallery id=359]

 

Related Articles

2 Comments

  1. au castigat meciul cu arbitrii, trebuia sa dea galben pentru simulare aluia de la dorohoi, dar i-a dat penalty, ca asa erau facute cartile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page