Important

LIGA 3 | SC Bacau a ramas fara antrenor! Gheorghe Poenaru ar putea prelua echipa bacauana!

Anunţat încă de la începutul săptămânii ca succesor al lui Dorinel Munteanu la Oţelul Galaţi, Viorel Tănase a negat vehement mutarea, calificând-o drept “invenţie de presă”.

Iată însă că “Tase” a lăsat baltă proiectul Sport Club Bacău cu numai trei zile înainte de startul campionatului şi a plecat acasă, la Galaţi, pentru a prelua echipa la care a evoluat timp de 17 ani. În aceste condiţii, conducerea clubului băcăuan va trebui să găsească rapid o soluţie pentru banca tehnică.

Cea mai la îndemână dar şi cea mai indicată variantă ar fi cea a lui Gheorghe Poenaru, liber de contract după despărţirea din primăvară de FCM Bacău, echipă cu care a făcut minuni, preluând-o din Liga a III-a şi ducând-o în prima jumătate a eşalonului secund cu un lot foarte tânăr.

După toate probabilităţile, în partida de vineri cu Aerostar de vineri după-amiază, jucătorii de la Sport Club vor fi conduşi de pe bancă de secunzii Sorin Condurache şi Giani Florian, ultimul fost secund la FC Botosani pe vremea lui Leo Grozavu.

Sursa: Sport Bacăul

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page