Important

CUPA ROMANIEI | Rapid CFR Suceava a câştigat la Mălini după un meci cu cântec! Balan a vazut ROSU!

Gruparea de Liga a II-a suceveană Rapid a învins ieri, cu scorul de 2-0, în deplasare, pe Foresta Mălini şi s-a calificat în turul al V-lea al Cupei României la fotbal. Jocul a fost însă deosebit de încins, a excelat în durităţi şi a fost presărat cu cartonaşe galbene şi roşii.

„Veteranul” gazdelor, Vladimir Prisacă, a intrat atât de montat în joc, încât a fost trimis la cabine de către arbitru după doar un sfert de oră de joc, pentru două cartonaşe galbene. Această eliminare nu a avut deloc darul să taie din elanul forestierilor, ba mai mult, Andrei Aileni a beneficiat de o şansă uriaşă să ducă formaţia din Mălini în avantaj, numai că şutul său de la punctul cu var a nimerit doar bara. Astfel, prima repriză s-a încheiat cu un scor alb, nu înainte însă ca un alt fotbalist al gazdelor, Sorin Raţă, să fie eliminat de pe teren tot pentru două cartonaşe galbene.

Având acum doi oameni în plus pe teren, „ceferiştii” au trecut la cârma meciului şi au deschis scorul în debutul părţii secunde prin Mircea Negru, bine servit de Paul Bosancu. Imediat după această reuşită lucrurile au început însă să se precipite din nou, astfel că rapidistul Daniel Bălan şi mijlocaşul Forestei, Flavius Pânzariu au primit la distanţă de câteva minute cartonaşul roşu din partea arbitrului de centru. Spre final, într-un moment în care jocul degenerase total, Mircea Negru a izbutit „dubla”, în urma unui corner.

Foresta Mălini a evoluat în alcătuirea Plăcintă – Constantin, Filip, Fl. Ailenei, N. Ailenei, A. Aileni, Prisacă, Raţă, Cozma, Furtună, Pânzariu. A mai intrat Cristea.

Rapid a jucat în formula Pascal – Bălan, Fl. Plămadă, Sava, Spătar – P. Bosancu, Gheorghiu, Velescu, I. Plămadă – Căinari, Negru. Au mai intrat Preda, Arotăriţei şi Homneac.

sursa: monitorulsv.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page