Retete

RETETA | Cotlet de porc cu cartofi gratinați

Ingrediente:

4 cotlete de porc

150 g cartofi, feliați

450 ml apă fiartă

150 ml lapte

100 g brânză cheddar

ceapă verde tocată, după gust

5 fâșii bacon afumat

2 lingurițe cimbru

sare

piper

Mod de preparare:

Încălzești cuptorul la 200 °C. Condimentezi carnea de porc cu sare și piper, după gust. Rumenești într-o tigaie, timp de 3 minute, pe ambele părți. Într-un vas termorezistent torni apa și laptele. Adaugi cartofii feliați rondele, brânza rasă, ceapă verde și cimbru. Amesteci cu 3 fâșii de bacon, tăiat bucățele.

Așezi cotletele de porc. Acoperi și dai la cuptor, pentru 25 de minute. Mai lași 5-10 minute, fără capac. Presari restul de bacon. Servești cu extra ceapă verde, dacă vrei.

Sursa https://www.pillsbury.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page