RETETA | Salată cu somon
Ingrediente:
400 g somon
ulei
zeama de la 2 lămâi
coaja rasă de la 2 lămâi
1 cățel de usturoi
250 g maioneză
400 g cartofi noi, fierți
150 g fasole verde, fiartă
frunze de mentă, după gust
busuioc
300 g mix salată
1 ardei gras roșu, feliat
1 morcov ras
sare
piper
Mod de preparare:
Încălzești cuptorul la 200 °C. Ungi bucățile de pește cu puțin ulei, zeamă de lămâie și presari peste ele coaja de lămâie rasă. Condimentezi cu sare, busuioc și piper, după gust. Dai la cuptor, timp de 15-20 de minute. Razi usturoiul în maioneza. Condimentezi cartofii și fasolea verde, dupa gust. Asezonezi cu puțin ulei și zeamă de lămâie.
Combini cu mixul de salată, frunzele de mentă, ardeiul și morcovul. Amesteci cu somonul tăiat în bucățele. Servești cu sosul de maioneză.
Sursa https://realfood.tesco.com