Important

BRASOV CUP | Jucatorii lui Daniel Schiopu au invins cu 3-0 pe ucrainienii de la Lvov – GALERIE FOTO

Dupa ce primul meci l-au castigat cu 3-0 prin neprezentarea celor de la Steaua Bucuresti, CSS Botosani U16 au invins tot cu 3-0 si pe ucrainienii de la Pokrova Lvov.

Partida a inceput cu o intarziere de o ora, pentru ca vecinii din Nord au avut probleme la granita, insa in cele din au urma au ajuns la stadion si meciul a inceput la ora 18:00.

Prima mare ocazie de gol a apartinut botosanenilor prin Andrei Burlacu, care a nimerit bara cu un sut frumos de la 17 m. Peste numai 4 minute, CSS-ul a reusit sa inscrie pentru 1-0 prin Dan Miculaiciuc, care a sutat excelent din afara careului. In minutul 20, scorul a devenit 2-0, dupa ce Burlacu i-a pasat decisiv lui Nicorici, acesta a driblat portarul si a marcat cu poarta goala.

In repriza a doua, acelasi Burlacu nimereste din nou bara, insa de aceasta data cu o lovitura de cap. In minutul 40, Burlacu este faultat clar in careu, arbitrul dicteaza lovitura de la 11 m, insa acelasi jucator botosanean rateaza incredibil. Cu 3 minute inainte de final, cel mai in forma jucator din acest meci al botosanenilor, Andrei Burlacu, da din nou o paza decisiva, de aceasta data pentru Acatrinei, care a inscris pentru 3-0.

GALERIE FOTO:

[nggallery id=329]

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page