Retete

RETETA | Chec de post

Ingrediente:

2 căni făină
1 cană zahăr
1/2 cană ulei
1 lingură zahăr vanilat
1 cană apă
1 praf de copt
3 linguri nucă de cocos
2 linguri cacao
2 linguri dulceaţă de vişine
zahăr pudră

Mod de preparare:

Pui într-un vas zahărul, uleiul, apa, făina şi zahărul vanilat, apoi mixezi până când obţii o compoziţie omogenă. Împarţi aluatul obţinut în două, iar în una dintre ele adaugi dulceaţa, cacaua şi omogenizezi. În cea de-a doua pui nuca de cocos, amesteci şi tapetezi o tavă. Răstorni din cele două compoziţii, alternativ, şi dai tava la cuptorul încins 45 de minute. Îl scoţi, îl laşi 10 minute în tavă la răcorit, apoi îl dai cu zahăr pudră.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page