Important

SPORT | Steaua şi Vaslui sunt capi de serie! Anji, Steaua Roşie sau Dinamo Moscova – cei mai TARI adversari! VEZI ce echipe ar putea întâlni românii şi capii de serie!

Vineri, la Nyon, de la 14.30, va avea loc tragerea la sorţi a meciurilor din play-off-ul Europa League, iar România este reprezentată de trei echipe: Dinamo, Vaslui şi Steaua.

Cele 62 de echipe care se vor întâlni în 31 de meciuri decisive sunt împărţite în două categorii, în funcţie de coeficient. Celor 31 de cluburi care vor ajunge în faza grupelor li se vor alătura alte 10, pierzătoarele din play-off-ul Ligii Campionilor, plus încă 7 calificate direct.

Cele 48 de echipe vor fi împărţite în 12 grupe de câte 4, singura regulă fiind că două cluburi din aceeaşi ţară nu pot juca între ele în această atapă a competiţiei.

Vineri dimineaţa se vor alcătui grupe pe criterii geografice, astfel că echipele româneşti vor întâlni adversari din sud-estul Europei. Printre cele mai grele echipe pe care Steaua şi Vaslui le pot întâlni din lista non-capilor de serie sunt Dinamo Moscova, Steaua Roşie Belgrad sau Anji!

prosport.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page