Important

MUZICA | Trupul neînsufleţit al Mihaelei Ursuleasa a fost depus la Ateneul Român din Bucureşti!

Trupul neînsufleţit al pianistei Mihaela Ursuleasa, care a fost găsită decedată, pe 2 august, în apartamentul său din Viena, a fost depus astazi, în jurul orei 10.45, în foaierul Ateneului Român din Bucureşti, unde admiratorii îi pot aduce un ultim omagiu.

Câteva persoane, printre care mama pianistei, Agripina, şi fetiţa ei, Ştefania, sunt prezente în foaierul Ateneului Român, unde a fost depus sicriul, care este închis. În faţa sicriului se găseşte o fotografie mare a pianistei, iar pe fundal se poate auzi o înregistrare cu muzică de pian în interpretarea Mihaelei Ursuleasa.

Printre persoanele care au venit să îi aducă un ultim omagiu pianistei Mihaela Ursuleasa se numără Nicolae Licareţ, directorul artistic al Filarmonicii “George Enescu”, şi Victor Opaschi, secretar de stat în Ministerul Culturii.

Artista, care îşi va dormi somnul de veci în cimitirul Bellu, va fi depusă de astăzi de la ora 19.00 la capela cimitirului, iar mâine dimineaţă, în jurul orei 9.30, va avea loc înmormântarea. La câţiva metri de regretata pianistă se odihnesc şi celebrii artişti Ion Dolănescu, Anca Parghel, Ernest Maftei sau Colea Răutu.

 

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page