Retete

RETETA | Pui cu dovlecei și conopidă

Ingrediente:

1 piept de pui

1 lingură ulei

1 ceapă

3 căței de usturoi

1 linguriță ghimbir pudră

1 ardei iute

½ linguriță boia de ardei iute

2 cartofi

2 morcovi

2 linguri pastă de tomate

1 linguriță curry

300 ml supă de legume

½ conopidă

½ ardei gras

200 g smântână

1 praf de sare

piper

1 dovlecel

coriandru proaspăt

Mod de preparare:

Călești într-o oală ceapa în ulei încins până când devine sticloasă. Adaugi usturoiul pisat, ghimbirul, ardeiul iute tocat, morcovii feliați și cartofii și pieptul de pui tăiați cubulețe. Torni supa, adaugi pasta de tomate, conopida ruptă buchețele. Lași să fiarbă până când scad sosul, adaugi dovlecelul tocat, smântâna, pudra de ardei iute, ardeiul gras tocat, pudra de curry, sare și piper după gust. Mai ții câteva minute pe foc, apoi dai deoparte și presari coriandru.

Sursa http://girlheartfood.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page