RETETA | Pui cu dovlecei și conopidă
Ingrediente:
1 piept de pui
1 lingură ulei
1 ceapă
3 căței de usturoi
1 linguriță ghimbir pudră
1 ardei iute
½ linguriță boia de ardei iute
2 cartofi
2 morcovi
2 linguri pastă de tomate
1 linguriță curry
300 ml supă de legume
½ conopidă
½ ardei gras
200 g smântână
1 praf de sare
piper
1 dovlecel
coriandru proaspăt
Mod de preparare:
Călești într-o oală ceapa în ulei încins până când devine sticloasă. Adaugi usturoiul pisat, ghimbirul, ardeiul iute tocat, morcovii feliați și cartofii și pieptul de pui tăiați cubulețe. Torni supa, adaugi pasta de tomate, conopida ruptă buchețele. Lași să fiarbă până când scad sosul, adaugi dovlecelul tocat, smântâna, pudra de ardei iute, ardeiul gras tocat, pudra de curry, sare și piper după gust. Mai ții câteva minute pe foc, apoi dai deoparte și presari coriandru.
Sursa http://girlheartfood.com