Important

LOCAL | Ministrul Transporturilor în vizită la Botoșani! FOTO!

Ministrul Transporturilor, Alexandru Răzvan Cuc, se află astăzi în vizită la Botoșani pentru a identifica cele mai bune și rapide soluții pentru asfaltarea DN 24 C Manoleasa- Rădăuți Prut și pentru modernizarea DN 28 B Botoșani-Târgu Frumos.

Oficialul a avut o întâlnire cu președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți și cu toți parlamentarii PSD din județ pentru a discuta detaliat despre problemele imediate de infrastructură care trebuie rezolvate în județul Botoșani.

Ministrul transporturilor are în program o deplasare Rădăuţi Prut, pentru a vedea drumul naţional de pământ, unicul din ţară, Manoleasa – Rădăuţi Prut.

DN 24 C Manoleasa-Rădăuți Prut, care leagă localitățile din nord-estul județului Botoșani, nu a fost niciodată asfaltat. În urmă cu 5 ani autorităţile au început o serie de lucrări şi au investit 5 miloane de euro pentru amenajarea traseului de 30 de km și realizarea terasamentului.

Acestea au fost abandonate imediat după schimbările din Guvern  înainte de turnarea stratului de asfalt, asfel încât drumul a devenit, din nou, aproape impracticabil.

Tronsonul este extrem important pentru că face legătura cu judeţul Iaşi dar şi cu vama de la Rădăuţi Prut.

Starea proastă a drumului a determinat şoferii din zonă să protesteze pentru a atrage atenţia autorităţilor care au cerut, în nenumărate rânduri, finalizarea lucrărilor.

Related Articles

3 Comments

  1. Eu zic poate sa-i faceti si un bot pt ca a venit la bt. Ar trebui luati la p..a pt neajunsurile noastre, nu pupati in c@r.

    1. Madam hunca in special ca e obisnuita cu facut m**e la cacaleti. Oare cum se intelege cu zaruga? Oare il impart pe zile?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page