Important

RETETA ZILEI | Cârnăciori în foitaj

Ingrediente

12 cârnăciori de bere
500g de aluat foitaj
5 linguri dulceaţă de ceapă, chutney sau gem
2 linguri pastă de tomate
1 lingură muştar cu boabe
1 ou, bătut
1 lingură seminţe de susan

Mod de preparare

Se încinge cuptorul la 200° C/gaz 6. Se pun cârnăciorii într-o tavă şi se dau la cuptor 15 minute.

Între timp, se taie foitajul în triunghiuri egale, alungite. Se combină dulceaţa, pasta de tomate şi muştarul, apoi se întinde amestecul pe fiecare triunghi. Când cârnăciorii sunt gata, se lasă deoparte cinci minute ca să se răcească.

Se tapetează două tăvi cu hârtie de copt. Se pune câte un cârnăcior de-a lungul unei laturi a fiecărui triunghi, apoi se rulează. Se aşază în tavă, se ung cu ou şi se presară seminţele de susan. Se dau la cuptor 10-15 minute, inversând poziţia tăvilor la jumătatea timpului, ca să se coacă foitajul în mod egal.

 

POFTA BUNA!

 

goodfood.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page