Retete

RETETA | Clătite la cuptor

Ingrediente:

Pentru aluat

2 ouă

500 ml lapte

250 g făină

1 praf de sare

2 linguri ulei

Pentru umplutură

200 g brânză de vaci bine scursă

2 linguri cu smântână

1 legătură ceapă verde

300 g spanac

sare

piper

2 roşii

1 lingură ulei

50 g cașcaval

Mod de preparare:

Bați ouăle cu laptele, încorporezi făina și un praf de sare. La final trebuie să obții un aluat de consistența unei smântâni grase, pe care-l dai la frigider 30 de minute. Ungi tigaia cu ulei și prepari clătitele.

Mixezi brânza de vaci bine scursă cu sare și piper, adaugi spanacul tocat, smântâna, cepele tocate și omogenizezi. Umpli clătitele, le rulezi și le feliezi. Ungi o formă cu ulei și așezi feliile de clătite. Toci roșiile și le pui peste clătite. Razi cașcavalul și dai tava la cuptor până când se rumenesc clătitele.

Sursa: www.clickpentrufemei.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page