Important

HOROSCOPUL ZILEI | Vezi ce-ti rezerva astrele astazi, 24 iulie 2012

Berbec
Luna din Balanţă îţi activează zona parteneriatelor şi a relaţiilor oficiale. În intimitate comunici cald şi drăgăstos. Probabil, cariera şi poziţia ta socială simţi că sunt în proces de transformare. Încearcă să fii temperat, diplomat, asertiv în special în relaţia cu şefii, căci orice răbufnire îţi poate prejudicia imaginea publică şi poţi regreta mai târziu.

Taur
În cazul tău, Luna în Balanţă se plasează în zona muncii şi a sănătăţii. La serviciu te poţi manifesta autoritar, competitiv şi chiar înclinat spre critică. Nu te lăsa copleşit de tensiune pentru a evita durerile de cap. Relaţia cu familia te linişteşte, te împlineşte şi chiar te poate binedispune. Lasă-te inspirat de înţelepciunea părinţilor sau a colegilor mai în vârstă.

Gemeni
Ţie Luna în Balanţă îţi activează zona iubirii şi a creativităţii. Comunici frumos, elegant, eşti dependent de atenţia celor din jur şi te echilibrezi prin ei. Poţi fi cald, tandru şi iubitor cu partenerul de viaţă şi cu copiii. Îţi poţi manifesta emoţiile şi sentimentele într-un mod artistic şi creativ, demn de aplauze. Fii deschis şi primeşte pe măsură ce dăruieşti.

Rac
În ceea ce te priveşte, Luna în Balanţă îţi activează zona sufletului, a familiei şi a trecutului. Eşti foarte generos, plin de compasiune, te dăruieşti necondiţionat şi te pui în slujba oamenilor cu nevoi speciale sau poate chiar bolnavi. Îţi poate fi dificil să echilibrezi intimitatea, nevoile sufletului cu sarcinile de serviciu şi aşteptările şefilor.

Leu
În cazul tău, Luna în Balanţă se plasează în zona comunicării şi a mentalităţii. Tu manifeşti o fire foarte puternică şi te faci uşor remarcat. Cei din anturaj îţi caută compania pentru felul jovial, deschis şi elegant în care comunici şi în care te exprimi. La locul de muncă se pot ivi tensiuni, fii prezent şi permite experienţelor să îţi lărgească orizonturile.

Fecioară
Luna în Balanţă îţi scoate în evidenţă talentele şi resursele financiare. Astrele te susţin să îţi creşti prestigiul social. Probabil nu îţi este foarte clar pe ce drum profesional să te canalizezi şi cu cine să te asociezi, ba chiar poţi pierde subit sprijinul unor potenţiali parteneri. Aceste evenimente au menirea să îţi arate că puterea este în tine şi este cazul să o accesezi.

Balanţă
Astăzi, Luna este găzduită de zodia ta şi îţi atrage atenţia asupra modului în care te manifeşti pe tine. Relaţia ta cu tine este foarte bine oglindită de modul în care te raportezi la ceilalţi. Se poate ivi o situaţie care să te transpună în trecut, poate chiar o discuţie cu părinţii, şi îţi poate revela paşii pe care i-au făcut în evoluţia ta, în modul în care relaţionezi.

Scorpion
Ţie Luna în Balanţă îţi activează zona discreţiei şi a compasiunii. Manifeşti atracţie pentru ocult şi poţi simţi nevoia să stai retras, să lucrezi singur şi să cugeţi, fiind destul de sensibil şi de gânditor. Poţi fi foarte senzitiv şi intuieşti intenţiile şi gândurile oamenilor. Poţi atrage situaţii în care să îţi manifeşti compasiunea, poate chiar faţă de oameni cu probleme de sănătate.

Săgetător
În ceea ce te priveşte, Luna în Balanţă se plasează în zona prietenilor şi a anturajului. Te poţi manifesta cu căldură, blândeţe şi generozitate şi poţi fi apreciat pentru bucuria ta de a trăi. Poţi inspira şi atinge oamenii împărtăşind din experienţele tale de viaţă, atât în scris, cât şi oratoric, datorită modului afectuos şi personal în care te transmiţi.

Capricorn
Tu astăzi primeşti influenţele Lunii din Balanţă în zona carierei şi a puterii. Poţi fi foarte interesat de ascensiunea socială şi investeşti multă energie în planuri şi strategii de creştere. Colegii şi şefii te susţin şi poţi beneficia de sprijin şi de inspiraţie, fie de la alţi oameni, fie dintr-un plan superior. Fii receptiv şi ascultă-ţi vocea interioară.

Vărsător
Luna în Balanţă îţi dinamizează zona filosofiei de viaţă şi a călătoriilor. Poţi fi atras de aventură, de călătorii sau de sporturi atât fizice, cât şi mentale. Nu mai sta pe loc, treci la acţiune şi descarcă-ţi energia. Se recomandă prudenţă la drum, pentru că poţi avea parte de surprize din partea celorlalţi. Se poate înfiripa chiar o idilă romantică sau relaţia existentă se poate îndulci.

Peşti
În cazul tău, Luna în Balanţă este plasată în zona transformării şi regenerării. Deşi nu îţi este foarte clar în ce direcţie se îndreaptă viaţa ta, înţelepciunea cu care eşti înzestrat face să îţi fie uşor să te laşi dus de val şi să primeşti tot ce viaţa îţi aduce. Atmosfera de acasă este plăcută, optimistă, armonioasă şi te simţi iubit şi susţinut de familie şi de părinţi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page