Retete

RETETA | Inele de ceapă învelite în bacon

Ingrediente:

  • 500g bacon (de preferat afumat)
  • 4 cepe albe
  • 2 linguri piper negru, proaspat macinat
  • 1/2 cana ketchup picant
  • 2 linguri maioneza
  • 1 lingurita sos de lime
  • sare

Mod de preparare:

Taie cepele in inele de jumatate de centimetru grosime. Unge fiecare inel de ceapa cu ketchup apoi inveleste inelele cu bacon. Pentru a te asigura ca baconul nu se va desprinde de ceapa, il poti fixa cu ajutorul unei scobitori.

Presara deasupra piper. Poti prepara inelele de ceapa la gratar sau le poti praji, dupa preferinte. In ambele cazuri, inelele sunt gata in momentul in care baconul devine crocant.

Intre timp amesteca maioneza cu o lingura de zeama de lime si o lingura ketchup picant. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust.

Serveste inelele de ceapa invelite in bacon, calde, alaturi de sosul de maioneza si paine prajita.

Sursa: retete.acasa.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page