ImportantLocal

LOCAL | Activitatea Teatrului de păpuși, în vizorul Primăriei

Activitatea Teatrului pentru Copii și Tineret Vasilache va fi verificată de o comisie constituită la nivelul Primăriei Municipiului Botoșani.

Asta după ce mai mulți angajați au solicitat, în mod repetat, demisia actualului manager Floricel Aionițoaie.

Pe fondul unui conflict care mocnește de foarte mult timp, actorii s-au prezentat în ședințele de Consiliu Local, unde și-au prezentat nemulțumirile.

14 dintre angajați și-au exprimat intenția de a demisiona ca urmare a tratamentelor la care sunt supuși și a activității de management care este cel puțin defectuoasă.

Un număr de 14 angajați ai Teatrului de Păpuși și-au exprimat intenția să își dea demisia de la această instituție ca urmare a tratamentelor la care sunt supuși și a activității de management care este cel puțin defectuoasă. în urma acestui demers am luat hotărârea să devansăm evaluarea managerului de la Teatrul de Papuși și Tineret Vasilache.  Am o rugăminte către actorii care și-au exprimat intenția de a demisiona (lucrurile sunt foarte clare: își caută de lucru la Suceava): ar fi o dramă pentru Teatrul Vasilache să se desființeze din cauza unei singure persoane care luptă împotriva tuturor!” a spus viceprimarul Cosmin Andrei.

În urma acestui demers s-a decis devansarea evaluării managerului de la Teatrul de Păpusi și Tineret Vasilache și în perspectiva unei schimbări a directorului.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page