ImportantLocal

LOCAL | Un nou termen pentru Parcul Regional de Agrement Cornișa

Contractul de finanţare al proiectului pentru Parcul Regional de Agrement Cornişa a fost prelungit.

Consilierii locali au adoptat miercuri o hotărâre în acest sens, care  permite prelungirea contractului fără ca municipalitatea să primească vreo sancţiune financiară.

Potrivit primarului Cătălin Flutur, până la sfârșitul anului vor fi date în folosinţă mai multe obiective, odată cu finalizarea probelor tehnologice.

“Un document emis de AM POR în luna iunie ne permitea să prelungim. Putem prelungi la Cornișa până o terminăm și o preluăm fără a pierde bani (…) La canalizare îmi trebuie proiectare, ca să fac proiectare trebuie achiziție publică și toate aceste etape înseamnă undeva la aproape 50 de zile. O să avem perioada de probe și vorbim de probele tehnologice. Sunt mulți care au prelungit etapele cu probele tehnologice, chiar Oradea trebuia să dea drumul pe 30 august și încă sunt în probe. Am obținut toate vizele pe expertiza pe care am făcut-o vizavi de neconformitățile apărute după ploi și vom avea un set de lucrări la bazinele exterioare. Timpii sunt legați de procedurile de achiziție. La partea de execuție pentru canalizare ar mai fi vreo trei săptămâni”, a precizat primarul Cătălin Flutur.

Se estimează că la 1 noiembrie ar putea fi deschise patinoarul, bazinele acoperite, dar şi terenurile de sport.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page