ImportantMeteo

METEO | Vezi cum va fi vremea zilele următoare

Meteorologii anunţă vreme rece în zilele următoare. Deşi temperaturile vor creste peste zi in majoritatea regiunilor, acestea vor continua să se mențină mai coborâte decât mediile climatologice ale acestei perioade. Pe spatii mici, dimineata, va fi ceata. Pe crestele înalte de munte, vor fi posibile precipitații și sub formă de lapoviță și ninsoare.

SAMBATA. Vremea se va menţine răcoroasă în cea mai mare parte a ţării, cu temperaturi matinale foarte aproape de pragul de inghet in est in depresiuni si maxime comparabile cu cele din ziua precedenta, adica de la 15..16 gr in estul Transilvanieie pana la 23 gr in in Lunca Dunarii. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare îndeosebi în zona montană, unde pe spaţii mici va ploua slab, dar şi în regiunile nordice, centrale și estice, unde ploile vor fi doar izolate. Vântul va sufla moderat.

Duminica temperaturile raman usor mai mici decat cele normale in aceasta perioada, adica maxime intre 15 si 23 grade, iar in primele zile ale saptamanii viitoare vor fi apropoate de mediile climatologice. Duminica ploua slab, local in zonele montane si pe arii restranse in celelalte regiuni, apoi, trecător şi pe arii restânse vor cadea ploi, slabe cantitativ, înseosebi în regiunile nordice şi la munte.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page