ImportantLocal

LOCAL | Prefectul atenţionează instituţiile publice pentru respectarea zilei de doliu naţional

Instituţiile şi autorităţile publice centrale şi locale au obligaţia arborării drapelului României în bernă în ziua de vineri, 2 septembrie.

Prefectul Dan Nechifor atenţionează asupra necesităţii aplicării prevederilor hotărârii de Guvern aprobate în şedinţa de miercuri în memoria cetăţenilor români decedaţi în urma cutremurului din Italia din data de 24 august şi în semn de solidaritate cu poporul italian. Conform actului normativ, obligaţia de arborare a drapelului naţional în bernă revine şi partidelor politice, sindicatelor, patronatelor, instituţiilor de cultură, dar şi instituţiilor de învăţământ de orice grad. Aceeaşi cerinţă este adresată punctelor de trecere a frontierei, gărilor şi autogărilor.

Şi judeţul Botoşani a pierdut un cetăţean în tragedia din Italia. Maricica Iosub din comuna Avrămeni va fi înmormântată vineri, 2 septembrie, prefectul Dan Nechifor urmând să fie printre cei care o vor conduce pe ultimul drum.

 

Related Articles

One Comment

  1. Domnul perfect impreuna cu primarul si politia+jandarmeria ar trebui sa intervina in centrul vechi unde se petrec lucruri grave, o familie de romani este agresata permanent de indienii nostri.In loc sa se plimbe prin parcuri,mai bin e politistii ar sta in numar mare in centrul vechi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page