Important

SPORT | Bacauanii VOR sa ramana alaturi de Orac! Au invins cu 1-0 pe FC Botosani – GALERIE FOTO

Misiune extrem de dificila pentru antrenorul echipei FC Botosani, Costel Orac. Jucatorii sositi de la FCM Bacau stiu bine ca nu au venit la Botosani in vizita si vor cu orice pret sa imbrace tricoul ros-alb-albastru.

Dupa jocul facut astazi intre bacauani si botosaneni se pare ca jucatorii ce vor fi “eliminati” din lot vor fi mai multi din tabara botosaneana, pentru ca cei de la Bacau au aratat ca sunt valorosi. Meciul-test de astazi a fost castigat de jucatorii lui Sechelariu care s-au impus cu 1-0 prin golul lui Hurdubei. Partida s-a impartit in doua reprize a cate 30 de minute si a fost arbitrata de Dumitru Branza Jr.

FC Botosani a renuntat in aceasta dimineata la 4 jucatori, Matis, Stanciu, Giurgiuveanu si Homneac, iar lista nu este incheiata. Cativa jucatori dintre cei care nu vor mai face parte din lotul FC Botosani vor fi probabil imprumutati la FCM Dorohoi.

FC Botosani 1: Stamatin (FCM Bacau) – Atudorei, Dinu, V. Bordeanu, Maghici, Mbella, Pacurar, Vasvari, Todoran, Cirjan si Fulop

FC Botosani 2 (FCM Bacau): Petrache –  Gherman (FC Botosani), Ursu, Lozneanu, Dobos, Bursuc, Vraciu, Croitoru, Taban, Hurdubei, Boghian.

GALERIE FOTO:

[nggallery id=312]

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page