AccidentEvenimentImportant

ACCIDENT | Doi minori şi doi adulți au ajuns la spital în urma unui impact frontal dintre o mașină mortuară și un VW!

Un accident cu impact frontal s-a petrecut duminică la amiază în municipiul Dorohoi, la intersecția străzii Vasile Alecsandri cu strada George Enescu lângă Banca Jijia.

În accident au fost implicate o mașină mortuară și un Volkswagen în care se aflau cinci persoane. La faţa locului a ajuns un echipaj de descarcerare care a ajutat la scoaterea din maşini a celor şase victime dintre care doar patru au avut nevoie de îngrijiri medicale. Echipajul SMURD a preluat doi copii unul în vârstă de un an jumătate și unul de trei ani care au fost transportați la spitalul Municipal Dorohoi.

Totodată la locul accidentului a  ajuns o autospecială de primă intervenție de capacitate mare cu descarcerare care a luat măsurile de prevenire și au degajat mașinile de pe carosabil și o ambulanță care a preluat victimele, la spital ajungând doi copii și doi adulți.

Conform polițiștilor de la fața locului accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate, însă se continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor exacte ale producerii accidentului.

„Este vorba de o neasigurare corespunzătoare şi o neacordare de prioritate. Urmează să stabilim culpa fiecărui participant la trafic. La spital au fost transportați doi minori şi doi adulți care prezentau traumatisme sau atacuri de panică”, a spus unul dintre anchetatori.

Sursa: DorohoiNews.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page