Retete
RETETA | Omletă la cuptor
Ingrediente:
- 8 oua
- 240 ml lapte
- 80g sunca, tocata cubulete
- 250g branza Cheddar, rasa
- 200g mozzarella, rasa
- 1 lingurita pudra de ceapa
- sare
- piper
Mod de preparare:
Preincalzeste cuptorul la 175oC, si unge o tava cu putin unt.
Intr-un vas pentru mixer adauga ouale si bate-le bine, pana obtii o compozitie spumoasa. Incorporeaza treptat laptele si asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Adauga apoi in compozitie pudra de ceapa, sunca, mozzarella si branza cheddar. Amesteca bine cu ajutorul unei linguri.
Toarna compozitia in tava si lasa omleta cu branza sa se coaca timp de 40-45 de minute, sau pana cand oul este bine patruns.
Lasa omleta sa stea la temperatura camerei timp de cinci minute inaite de a o taia. O poti servi atat calda cat si rece, alaturi de felii de paine prajita.
Sursa: retete.acasa.ro