ImportantLocal

LOCAL | Botoșăneanul Iulian Rotariu își păstrează poziția la Ultramaratonul GOBI MARCH!

La un minut diferență de primul clasat până acum, botoșăneanul IULIAN ROTARIU, singurul român care participă la Utramaratonul GOBI MARCH a încheiat pe locul secund faza a 2-a a competiției.

Mai sunt încă 4 zile grele până la finish.

Foarte mulți participanți au descris această zi de ultramaraton ca fiind cea mai grea încercare din viața lor sau de când aleargă. Trei concurenți au abandonat ieri cursa.

The Foothills of Tian Shan” started this morning at 8:00 after a very windy night at Camp 3. Iulian Rotariu from Romania is just 1 minute behind leader Tommy Chen – he was looking focused at the start line.– se arată pe site-ul oficial al competiției.

Astăzi va fi o cursă de 43,7 Km, mai lungă decât în primele zile. După o oră și 17 minute de la start, liderul de până acum al competiției, taiwanezul Tommy Chen a trecut ce check point-ul 1, urmat la 5 minute de grupul Dion Leonard, Liang Xinde, Iulian Rotariu și Dean Thompson.

Sunt Iulian, sunt primul roman care participa la Gaobi March si voi alerga pentru a sustine copiii cu Autism din Botosani.

Sunt pompier si un membru activ al Asociatiei Sportive a Pompierilor din Romania. Sunt foarte pasionat de alergarea montana, ultramaratoane si curse in conditii extreme.

Am doi copii, iar la varsta de 3 ani, baiatul meu mai mare a fost diagnosticat cu o malformatie la inima pentru care a trebuit sa fie operat. Atunci am alergat in jurul spitalului rugandu-ma sa fie bine. Acela a fost momentul in care am inceput sa alerg, sa adun multe victorii in curse de alergare montana si de sosea. Am participat si la maratonul din Sahara, iar acum voi merge la Gobi March si voi incerca sa particip la toate cursele din cadrul 4 deserts.

Dedic aceasta cursa APCA Botosani pentru a ii sprijini in lupta lor cu Autismul.” spune Iulian Rotariu pe pagina http://autismbotosani.galantom.ro/iulianrotariu1,  acolo unde pot fi făcute și donațiile pentru cauza sprijintă de el.

Mai jos vedeți clasamentul oficial:
http://www.4deserts.com/gobimarch/results#inner_tab_pages

clasament gobi march

iulian 3

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page