ImportantLocal

LOCAL | Spitalul din Dorohoi verificat la ordinul prefectului

Prefectul județului Botoșani, Dan Nechifor, a emis un ordin prin care a dispus efectuarea unui control la Spitalul Municipal din Dorohoi. Verificarea vizează contractele de achiziție a dezinfectanţilor. Spitalul Municipal din Dorohoi a raportat că în ultimii trei ani nu a avut încheiat niciun contract cu firma Hexi Pharma, dar există suspiciuni că ar fi fost folosiți dezinfectanți de la această societate.

“Am emis un ordin al prefectului prin care am constituit o comisie de control a contractelor de achiziție publică care s-au făcut la Spitalul Municipal Dorohoi referitoare la achiziția de dezinfectanți. Aștept cu nerăbdare rezultatele pentru că din raportarea făcută de comisia de la Primăria Dorohoi constituită în acest sens și inclusiv cele comunicate de Spitalul Municipal Dorohoi a reieșit faptul că respectiva unitate spitalicească nu a avut niciun contract încheiat cu firma Hexi Pharma. Din punctul meu de vedere este o verificare care ar trebui făcută inclusiv la cei care aveau obligația legală de a verifica calitatea dezinfectanților folosiți în spitale”, a declarat prefectul Dan Nechifor.

Spitalul Municipal din Dorohoi este singura unitate spitalicească din județ unde prefectul a dispus un astfel de control.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page