Retete

RETETA | Piept de pui în crustă de fulgi de porumb

Ingrediente:

  • 6 bucăți de piept de pui
  • 250 ml lapte bătut/covăsit
  • 300 g fulgi de porumb zdrobiți
  • 3 linguri de unt topit
  • Condimente: praf de ceapă, praf de usturoi, oregano, boia, piper, sare, salvie

Mod de preparare: 

Preîncălzește cuptorul și pregătește o tavă care nu lipește.

Taie fiecare piept transversal, în 2 jumătăți și bate ușor, ca pe șnițele. Combină condimentele între ele, apoi cu fulgii de porumb zdrobiți în prealabil.

Dă pieptul de pui întâi prin lapte bătut/covăsit, apoi prin amestecul uscat, apoi pune în tavă. Stropește puiul din tavă cu unt topit.

Dă la cuptor timp de 30-40 de minute.

Sursa: retete.unica.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page