Retete
RETETA | Stufat de miel
Ingrediente:
1,5 kg carne de miel cu os,
5 legaturi de ceapa verde,
5 legaturi usturoi verde,
1 legatura patrunjel,
rosii proaspete,
100 ml ulei,
piper,
sare.
Mod de preparare:
Se taie carnea in bucati potrivite si se spala apoi in multa apa rece. Separat intr-o cratita se se incinge uleiul si se pun bucatile de carne, se adauga 1 cescuta de apa fierbinte, se pune capacul si se lasa sa se inabuse. Intre timp curatam si spalam ceapa, usturoiul , le taiem bastonase , cand carnea a inceput sa se rumeneasca adaugam ceapa, usturoiul, le lasam sa se se inabuseasca amestecand bine, pulpa de rosii si 1 ceasca de apa fierbinte. Se adauga piper, sare si lasam sa fiarba la foc mic cca 30 min. Cand este gata se adauga patrunjel taiat marunt.