Retete

RETETA | Tocană de pește

INGREDIENTE:

  • 2 bucati cod congelat
  • 6 ardei graşi roşii şi verzi
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 legatura cimbru
  • 1 legatura rozmarin
  • 200 ml suc de roşii
  • 2 linguri ulei
  • sare şi piper

MOD DE PREPARARE:

1. Cu o seară înainte se pune peştele la decongelat. A doua zi se taie bucăţi şi se spală.

2. În cratiţa de fiert la cuptor se pune uleiul şi se căleşte uşor ceapa tăiată rondele. Apoi se adaugă ardeii tăiaţi fâşii, morcovii, rondele, sarea şi piperul.

3. Se pune peştele, se adaugă cimbrul şi rozmarinul, sucul de roşii şi se dă la cuptor pentru 30 de minute.

Sursa: retete.unica.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page