Important

LOCAL | Florin Ţurcanu anunţă concedieri la Nova Apaserv: “Voi înjumătăţi numărul angajaţilor”

Din cauza datoriilor acumulate, aproximativ 50-60 miliarde de lei, Florin Ţurcanu a anunţat că va lua o serie de măsuri pentru remedierea situaţiei. Pentru ca societatea să funcţioneze în parametri normali, se vor face disponibilizări şi va fi schimbată şi Adunarea Generală a Acţionarilor de la societate.

„Dau vina unul pe altul. Este o societate condusă haotic şi acolo voi lua măsuri dure. Voi schimba AGA, conducerea. Nu accept mai mult de 10% personal TESA. Voi înjumătăţi numărul angajaţilor. Din 500 de angajaţi am 280 de şefi. Vor rămâne doar 7% din şefi. Voi negocia acolo contractul colectiv de muncă, să plătesc două salarii şi cel puţin jumătate din angajaţi pleacă. O parte vor fi redistribuiţi la departamentele unde nu au oameni suficienţi şi restul disponibilizaţi, asta este. Avem un contract colectiv de munca, voi plăti două salarii. Nu pot să ţin 500 de angajaţi la o unitate care are pierderi de zeci de miliarde”, a declarat Florin Ţurcanu.

Cel care este propus să primească funcţia de conducere a societăţii, în locul lui Maricel Georgescu este Gabriel Cârlan, acesta având deja o întâlnire marţi cu preşedintele Consiliului Judeţean.

Sursa: botosaninecenzurat.ro

Related Articles

One Comment

  1. Felicitari..oricum sunt niste nemernici toti de la nova apa..au doua nr de telefoane pt index-uri la apa si trebuie sa suni de cel putin 20 de ori pana raspunde cineva..iti dau ocupat mereu..asta e nerusinare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page