Important

INEDIT | Pizza la minut – VEZI VIDEO

In SUA vor fi curand instalate tonomate de pizza care pregatesc alimentul favorit pe loc, sub privirea vrajita a celui ce o va consuma. Ideea de marketing se bazeaza pe faptul ca niciun om nu va atinge produsul, ceea ce inseamna ca nivelul de contaminare este unul minim.

Tonomatele Let’s Pizza vor fi instalate chiar anul acesta, ele fiind creatia unei companii olandeze, A1 Concepts, conform Gizmag.

In tonomat nu se afla pizza congelate, prefabricate, ci produsul este gatit chiar pe loc, in mai putin de trei minute. Cumparatorul plateste, apoi selecteaza unul din cele 4 tipuri de pizza. Masina incepe sa amestece faina cu apa, apoi coca ia forma unui blat de 27 de centimetri, dupa care se asaza, rand pe rand, toppingurile, iar pizza este coapta. Clientul o primeste intr-o cutie in mai putin de 3 minute.

Fiecare tonomat are ingrediente pentru 90, 100 pana la 200 de pizza, in functie de tipul sau. Ingredientele sunt refrigerate de proaspete si tinute asa pana este nevoie de ele, in containere speciale.

Potrivit paginii oficiale a producatorului, tonomatele exista in Europa de trei ani. Pretul de achizitie al unei pizza este de 5,95 de dolari.

sursa: ziare

video

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page