Important

EVENIMENT | Un finalist la “Românii au talent” a lovit o fetiţă de 10 ani cu maşina

Valentin Luca, barmanul ajuns finalist în primul sezon al emisiunii “Românii au talent”, de la PRO TV, a fost implicat ieri într-un accident rutier, pe DN1.

Valentin Luca nu a putut evita impactul cu o fetiţă care a trecea neregulamentar strada. Un echipaj SMURD a transportat-o la un spital din Bucureşti, în timp ce poliţiştii au început ancheta la faţa locului. Fetiţa este în comă profundă având mai multe traumatisme craniene severe.

Autorităţile au stabilit că Luca nu poartă vina pentru accident. El nu consumase alcool, iar martorii susţin că nu conducea cu viteză.

“Exact când s-a întâmplat exact atunci am ieşit şi eu. Nu a putut să mai pună frână pentru că venea un tir din spate”, a spus un martor la postul RTV.

“Copilul era jos, era lovit la cap, şold, picior. E băiatul de la Românii au talent. Nu a zis nimic. Erau părinţii copilului revoltaţi, îl apostrofau”, a povestit un alt martor.

Citiţi mai mult: Un finalist la “Românii au talent” a lovit o fetiţă de 10 ani cu maşina – Vedete > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/un-finalist-la-romanii-au-talent-a-lovit-o-fetita-de-10-ani-cu-masina-987565.html#ixzz1yDmpuxj4
EVZ.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page