Important

LOCAL | Flutur îi lasă banii şi proiectul lui Portariuc pentru strada Primăverii

Proiectarea străzii Primăverii a fost finalizată şi potrivit reprezentanţilor primăriei municipiului în vara acestui an ar trebui să înceapă lucrările. Cătălin Flutur spune că sunt bani alocaţi pentru asfaltarea acestei străzi.

„Am crezut în continuu că vom putea face şi strada Primăverii pe fonduri europene. Am constatat că nu mai sunt eligibile proiectele pe străzi disparate. Între timp s-a terminat proiectarea. Intrăm şi refacem strada Primăverii, în afară de calea de rulare. Nu putem interveni pe calea de rulare a tramvaiului pentru că este foarte scump iar pentru asta putem lua fonduri europene. Noi am pregătit toate intrările către strada Primăverii. Am intrat pe Octav Onicescu, pe Prieteniei”, a spus Cătălin Flutur, pentru btonline.ro.

De asemenea, pentru anul acesta mai sunt programate lucrări pe drumul Tătarilor, Maramureşului, Crinilor, Al. Trandafirilor. Pentru anul viitor rămâne strada Vâlcelei dar acolo trebuie realizat un viaduct plus celelalte străzi lăturalnice. Acea investiţie va fi realizată după executarea lucrărilor la reţeaua de apă şi canal.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page