Important

EVENIMENT | Aproape de o TRAGEDIE dupa ce un sofer incepator a intrat cu masina intr-un zid pe Calea Nationala – FOTO

Un tânăr în vârstă de 18 ani a provocat noaptea trecută un accident spectaculos pe Calea Naţională, în zona stadionului Municipal. Din cauza vitezei excesive, acesta a pierdut controlul autoturismului marca Audi, înmatriculat în Italia, şi s-a izbit într-un zid.

Tânărul se deplasa pe Calea Naţională dinspre Giviţa spre zona Industrială iar la un moment dat a pierdut controlul volanului, a pătruns cu autoturismul pe contrasens şi s-a izbit într-un zid. Accidentul se putea solda cu o tragedie dacă în zonă ar fi fost pietoni. La faţa locului a sosit şi un echipaj de pompieri care au intervenit deoarece în urma impactului s-au produs scurgeri de combustibil.

In urma accidentului, o tanara de 19 ani, aflata pe scaunul din dreapta, a avut nevoie de interventia medicilor, fiind transportata ulterior la spital.

“Din cauza vitezei şi a experienţei reduse în conducere, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens, impactând scuarul şi urcându-se pe trotuar, avariind masina. În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a unei tinere în vârstă de 19 ani”, a spus Gabriel Jora, din cadrul Poliţiei Rutiere.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page