Retete

RETETA | Mâncărică de măsline cu pui și ciuperci

Ingrediente:

  • ulei de masline
  • 1 ceapa felii
  • 4 catei de usturoi ( eu am avut maslinele umplute cu usturoi)
  • 3 ciocanele de pui
  • sare
  • piper
  • turmeric – curcuma ( pt culoare aurie)
  • 1 conserva ciuperci
  • 2 morcovi taiati rondele
  • 1 cartof taiat in bucati mai mari
  • 1 borcan masline verzi
  • 4 cani de apa
Mod de preparare:

Puneti uleiul cu ceapa si usturoiul, puiul si sarea, piperul si turmericul pe foc pana ceapa devine aurie. Adaugati apa atat cat sa acopere puiul si lasati la foc mic cam 20 minute. Pe urma, adaugati restul legumelor – ciuperci, morcovii, cartofii si maslinele, acoperiti si lasati la foc mic pana cand in oala ramane un sos mai subtire sau pana cand s-au preparat legumele.

Serviti cu paine calda; muraturile nu prea merg. Noi am papat cu pasta de ardei iute.

Sursa: bucataras.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page