Retete

RETETA | Sticksuri de cașcaval pané cu sos BBQ

Ingrediente:

  • cascaval – 200g.
  • oua – 1 buc.
  • pesmet – 200 g.
  • sare si piper – dupa gust
  • paprika dulce – 1 lingurita
  • cimbru proaspat – 2 crengute
  • oregano proaspat – 2 crengute
  • sos BBQ pentru servit
  • ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Taiati cascavalul in felii groase de 1 cm si apoi in bastonase, tot de 1 cm grosime

Asezati sticksurile de cascaval pe un tocator si lasati-l la frigider cateva ore sau peste noapte

Amestecati pesmetul cu condimentele si verdeata tocata marunt si puneti amestecul intr-o punga de bucatarie

Bateti oul si treceti sticksurile de cascaval prin ou, apoi puneti-le in punga cu pesmet si scuturati bine de tot pana ce pesmetul se lipeste de ele

Scoateti sticksurile de cascaval si asezati-le pe tocator

Puneti mai mult ulei intr-o tigaie si lasati-l la incins

Adaugati sticksurile de cascaval si dupa ce s-au rumenit pe o parte intoarceti-le rapid si pe cealalta parte

Scoateti cascavalul pane pe servetele de bucatarie ca sa scurgeti excesul de ulei

Serviti sticksurile de cascaval cu sos BBQ.

Sursa: bucataras.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page