Important

POLITICA | PRIMARI “SPORTIVI” – Chelariu, Romanescu si Nazare au castigat alegerile! Bradut si Tabultoc au pierdut!

Dumitru Chelariu, primarul-jucator de la NS Pomarla a fost reales in functie de primar al comunei Pomarla, castigand detasat alegerile locale din partea Miscarii pentru Botosani.

”Am avut in jur de 80% din voturi. E o victorie foarte clara si sunt bucuros“, a precizat Dumitru Chelariu

Un alt primar jucator este si Costel Romanescu de la Paltinis, castigand si el un nou mandat din partea USL. Finantatorul echipei FC Concesti, Costel Nazare, fost viceprimar in Concesti, a castigat la pas alegerile cu 95% din votori.

Au fost si oameni ai fotbalului botosanean care au pierdut la alegeri. Bradut Brasoveanu a fost invins la pas de candidatul Miscarii pentru Botosani la Albesti, in timp ce la Roma, presedintele echipei AS Roma, Gica Tabultoc a iesit pe locul 3, insa are o satisfactie, primarul Humelnicu nu a castigat.

“Nu sunt suparat, sunt chiar multumit si bucuros ca fostul primar nu a mai fost ales. La Roma USL nu a facut alianta si a mers separat. Atat noi cat si domnul Birliga de la PSD ne-am dorit sa-l dam jos pe domnul Humelnicu si am reusit. Cu siguranta daca eu nu candidam, Humelnicu era ales din nou primar”, a declarat Gica Tabultoc.

El spune ca in aceasta vara se va gandi si la viitorul echipei AS Roma. “Nu stiu acum nimic de AS Roma, insa daca nu voi avea sprijin de la Consiliul Local renunt la echipa. Am cheltuit mult prea mult pentru acest microb si nu se mai poate. Am si eu familie si trebuie sa ma gandesc la viitorul lor”, a mai spus Gica Tabultoc.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page