Retete

RETETA | Ciorbă de pui cu smântână

Ingrediente:

  • un piept de pui (potrivit)
  • un ardei gras rosu
  • un ardei gras galben
  • o jumatate de telina (radacina)
  • un morcov mare
  • un pastarnac (radacina)
  • 2 cepe albe (uscate)
  • o legatura de ceapa verde
  • sucul de la doua lamai mari (pentru acrit)
  • 500 ml smantana
  • 2 oua
  • sare dupa gust
  • cateva fire de patrunjel si leustean
Mod de preparare:

Taiem pieptul de pui in cuburi mici.

Le punem la fiert in 2-3 litri de apa rece, adunand spuma formata ori de cate ori este necesar.

Adaugam legumele tocate marunt si le fierbem la foc potrivit.

Potrivim de gust cu sare si suc de lamaie.

Continuam fierberea pentru inca 5-10 minute, cat sa dea in clocot.

Oprim focul si adaugam smantana batuta impreuna cu cele doua oua.

Omogenizam compozitia si presaram verdeturile tocate marunt.

Pofta buna!

Sursa: bucataras.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page