Retete

RETETA | Cartofi noi cu ciuperci și bacon

Ingrediente:

  • 500 g cartofi noi,
  • 4-6 ciuperci,
  • 100 g bacon,
  • 1 legatura marar,
  • sare,
  • piper,
  • boia dulce,
  • oregano,
  • chilli,
  • 2 linguri ulei de masline
Mod de preparare:
Cartofii se spala bine si daca mai este nevoie se curata de coaja fina. Se pun intr-o oala cu apa si se fierb aprox 20 de minute.

Se scot in apa rece, iar cei de dimensiuni mai mari se taie. Se pun la scurs cateva minute.

Intr-o tigaie se pune uleiul de masline si se lasa sa se incinda. Se pune in el baconul taiat bucatele.

Se lasa 2-3 minute, apoi se adauga ciupercile taiate, cartofii si se condimenteaza dupa gust.

Se lasa 10 -15 minute, la foc mediu, iar la final se pune mararul tocat fin.

Servim cu rosii proaspete sau cu salata.

Sursa: bucataras.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page