Retete

RETETA | Tocăniță de miel cu cartofi noi

Ingrediente:

  • 1.5 costita de miel cu cotlet
  • 1 kg cartofi noi
  • 1 lingura untura proaspata de porc
  • 1 lingura boia dulce ardei
  • 1 lingurita pasta iute ardei
  • 1 lingura cu varf faina alba
  • 2 cepe rosii
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
Mod de preparare:
Ceapa se curata, se spala si se toaca.
Cartofii noi se spala, se curata [cu un burete nou pentru spalarea vaselor ],se taie cuburi mari si din nou se spala.
Carnea de miel se curata cu mare atentie se portioneaza si se spala din mai multe ape.
Se pune ceapa la calit cateva minute pana incepe sa devina sticloasa.
Adugati carnea, boiaua, pasta de ardei, sare si faina. Amestecati.
Turnati deasupra apa cat sa acopere carnea, puneti si cartofii cuburi.
Fierbeti la foc potrivit sub capac pana carnea este patrunsa [ cartofii se fierb si mai repede ] .
Serviti tocanita cu mult patrunjel verde.
Salata potrivita este de varza verde, salata verde sau castraveti

Sursa: bucataras.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page