Retete
RETETA | Lasagna cu brânză de vaci și suc de roșii
Ingrediente:
- o cutie cu foi de lasagna
- 400 g branza de vaci
- 3 linguri cu smantana
- 2 cepe
- 3-4 catei de usturoi
- 1 litru suc de rosii
- ulei
- sare
- piper
Pentru servire:
- cascaval ras
- busuioc maruntit
Mixam branza de vaci cu cealalta ceapa tocata.
Ungem un vas termorezistent cu ulei si asezam un strat de foi de lasagna. Acoperim foile de lasagna cu un strat de branza, apoi cu sos de rosii si tot asa, pana terminam ingredientele. Ultimul strat trebuie sa fie de suc de rosii.
Dam la cuptor pentru 30- 40 minute, pana ce foile de lasagna se inmoaie si se valuresc .
Presaram deasupra cascaval ras si busuioc maruntit, mai lasam 5 minute la foc iute in cuptor si servim.
Sursa: bucataras.ro
Buna seara!
Intrucat reteta imi apartine , va recomand ca sursa sa o treceti sub forma de link http://www.bucataras.ro/retete/lasagna-cu-branza-de-vaci-si-suc-de-rosii-42925.html , astfel incat cititorii dvs. sa vada clar modul de executare a retetei, vizualizand toti pasii din fotografiile ce insotesc reteta 🙂