Retete
RETETA | Chec cu vanilie și ciocolată
Ingrediente:
- 7 oua
- 10 linguri zahar
- 6 linguri ulei
- 10 linguri lapte
- 100 g ciocolata amaruie
- 9-10 linguri faina
- 1/2 pastaie de vanilie
- 2 lingurite zahar pudra cu pastai de vanilie
- 1 lingura coaja rasa de portocala
- 2 lingurite praf de copt
- un praf de sare
Tapetam cu hartie de copt o tava de 22/26 cm, punem cam 3/4 din compozitie si o nivelam. In compozitia pastrata punem ciocolata topita, amestecam. Punem lingura cu lingura compozitia de ciocolata peste cea alba, apoi cu o furculita il modelam putin. Il introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana se rumeneste frumos si trece testul scobitorii. Cam 35 de minute dureaza. Cand este gata il scoatem sa se raceasca si servim!
Sursa: bucataras.ro