Retete
RETETA | Mix de pește cu legume
Ingrediente:
- 2 kg – 2 buc caras
- 800 g somn file
- 200 ml pasta de gogosari cu usturoi
- 100 ml ulei masline
- 500 g mix broccoli – broccoli, conopida, morcov [congelate]
- 4 catei usturoi
- sare
- patrunjel verde
- Sarati, stropiti cu ulei pestele si-l dati la cuptor 15-20 minute pana incepe sa se se rumeneasca .
- Pentru ca la invitati le place cu mai mult usturoi am adugat usturoi pisat suplimentar la pasta de gogosari. [ ma grabeam -truc de la Jamie Oliver ]
- Am pus usturoiul pisat direct in borcan, am infiletat borcanul si l-am agitat.
- Cand este rumenit pestele, pentru aroma si rumeneala suplimentara turnati deasupra pasta de gogosari cu usturoi .
- Tot pentru ca ma grabeam, am limpezit punga cu legume congelate .Am taiat in partea de sus si am sarat, pus ulei si am amestecat legumele direct in punga.
- Adugati legumele si mai dati 10 minute la cuptor, timp suficient acestea fiind prefierte.
- Presarati verdeata si serviti pestele insotit de lamaie si legume.
Sursa: bucataras.ro