Retete

RETETA | Mix de pește cu legume

Ingrediente:

  • 2 kg – 2 buc caras
  • 800 g somn file
  • 200 ml pasta de gogosari cu usturoi
  • 100 ml ulei masline
  • 500 g mix broccoli – broccoli, conopida, morcov [congelate]
  • 4 catei usturoi
  • sare
  • patrunjel verde
Mod de preparare:
Pestele curatat si spalat se pune in tava [carasul intreg, somnul portionat ]. Am increstat carasul pe spate pentru a se patrunde mai usor.
  1. Sarati, stropiti cu ulei pestele si-l dati la cuptor 15-20 minute pana incepe sa se se rumeneasca .
  2. Pentru ca la invitati le place cu mai mult usturoi am adugat usturoi pisat suplimentar la pasta de gogosari. [ ma grabeam -truc de la Jamie Oliver ]
  3. Am pus usturoiul pisat direct in borcan, am infiletat borcanul si l-am agitat.
  4. Cand este rumenit pestele, pentru aroma si rumeneala suplimentara turnati deasupra pasta de gogosari cu usturoi .
  5. Tot pentru ca ma grabeam, am limpezit punga cu legume congelate .Am taiat in partea de sus si am sarat, pus ulei  si am amestecat legumele direct in punga.
  6. Adugati legumele si mai dati 10 minute la cuptor, timp suficient acestea fiind prefierte.
  7. Presarati verdeata si serviti pestele insotit de lamaie si  legume.

Sursa: bucataras.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page