Retete
RETETA | Biscuiți cu cașcaval
Ingrediente:
- 1 ou
- 100 g cascaval
- 100 g unt
- 150 g faina
- 1/2 lingurita boia de ardei dulce
- 1/2 lingurita seminte de chimen
- 1 varf lingurita piper
- 1 varf lingurita sare
Mod de preparare:
Spargem oul intr-un bol si adaugam pe rand toate ingredientele, mai putin faina pe care o vom pune treptat, in timp ce amestecam restul ingredientelor.
Untul trebuie sa fie usor moale, pentru a-l putea incorpora in aluat.
Ne oprim din a pune faina cand aluatul este usor moale, dar nu foarte lipicios.
Punem aluatul intr-o punga si il dam la rece pentru o ora, apoi il intindem pe masa infainata intr-o foaie de 4-5 mm grosime si cu ajutorul unei forme, decupam biscuitii.
Ii asezam in tava tapetata cu hartie de copt si ii coacem pentru 10-15 minute la 200 de grade.
Sunt foarte buni si de efect, se pot servi atat calzi cat si reci.
Sursa: bucataras.ro