Retete

RETETA | Desert cu ciocolată

Ingrediente:

  • 350 g lapte condensat indulcit
  • 250 g ciocolata amaruie
  • 100 g nuci
  • un praf de sare
  • o lingurita extract sau esenta de vanilie

Mod de preparare:

Prima data tocam marunt ciocolata. Intr-o craticioara la foc mic punem laptele condensat, ciocolata tocata, un praf de sare si amestecam continuu pana se omgenizeaza bine compozitia si ciocolata este complet topita.

Stingeti focul si adaugati vanilia si nucile tocate. Pentru un plus de gust le puteti rumeni separat intr-o tigaie antiaderenta.

Transferati desertul in forme de silicon sau intr-o forma acoperita cu folie alimentara si lasati o ora la rcece.

Serviti desertul cu ciocolata si lapte condensat taiat bucati si cu mare pofta.

Pofta buna !

Sursa: bucataras.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page