Sanatate

SANATATE | Motive surprinzătoare pentru care e bine să bei apă cu miere

Se tot vorbește despre beneficiile pe care le are apa călduță cu lămâie, însă puțini dintre noi știu că mierea în combinație cu apă are efecte miraculoase asupra corpului. Află despre ce este vorba.

Te ajută să slăbești
Nutriționiștii susțin că persoanele care beau apă cu miere își mențin sub control poftele alimentare, ceea ce implică automat un consum mai mic de calorii. De asemenea, apa cu miere ajută la refacerea țesuturilor corpului și stimulează arderea depozitelor de grăsime.

Ușurează simptomele artritei
Un studiu recent realizat de cercetătorii din Copenhaga arată că pacienții care au consumat în mod constant apă cu miere, nu au mai acuzat dureri articulare atât de puternice, spre deosebire de perioadele în care urmau doar tratamentele clasice pentru combaterea artritei.

Combate oboseala cronică
Dacă bei în mod constant un pahar cu apă în care ai adăugat o jumătate de linguriță de miere, te poți reface după o perioadă solicitantă atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. După numai o săptămână, vei observa că ești mult mai energică și mai flexibilă.

Poți bea această băutură delicioasă și în timpul antrenamentelor, pentru că astfel îți va fi mai ușor să faci față efortului fizic pe care îl depui și să obții rezultatele mult dorite.

Reduce nivelul colesterolului
Studiile efectuate de-a lungul timpului arată că persoanele care au luat 2 lingurițe de miere în combinație cu o cană de ceai sau apă și-au redus în mod semnificativ nivelul colesterolui după doar două ore de la administrarea acestui remediu naturist.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page