Diverse

DIVERSE | Ce spun degetele despre sănătatea ta

Degetele de la mână spun multe lucruri despre o persoană, începând cu starea de sănătate, până la trăsături ale personalității. Numeroase studii pe această temă subiect susțin ferm că înfățișarea degetelor noastre poate reflecta diferite aspecte ale stării de sănătate, precum și trăsături emoționale și comportamente.

Ce spun degetele despre sănătatea ta: un nivel ridicat de testosteron

Dacă degetul inelar este mai mic decât în mod normal, este posibil ca nivelul de testosteron al individului să fie peste medie, indiferent că vorbim de femei sau bărbați.

Ce spun degetele despre sănătatea ta: riscul de osteoartită

Un studiu al Universității din Nottingham, Marea Britanie, a stabilit că persoanele cu degetul arătător mai scurt decât media sunt mai predispuse bolilor osoase precum osteoartita. Acest aspect se aplică mai ales femeilor și este legat în principal de un nivel mai scăzut de estrogen.

Ce spun degetele despre sănătatea ta: riscul de cancer de prostată

Potrivit unui studiu al Universității Warwick din Marea Britanie, bărbații cu degetul arătător mai lung decât inelarul sunt mai predispuși să fie diagnosticați cu cancer de prostată la un moment dat

Ce spun degetele despre sănătatea ta: avantajul genetic

În cazul în care degetul arătător este mai mare decât inelarul, persoana în cauză a fost expusă unor niveluri mai ridicate de testosteron în timpul gestației, iar acest lucru poate influența și condiționa comportamentul viitorului adult.

Ce spun degetele despre sănătatea ta: mărimea penisului

Conform unui studiu al Universității Gachon din Coreea de Sud, bărbații al căror deget arătător este mai mic decât inelarul au un penis mai mare.

Ce spun degetele despre sănătatea ta: hipotiroidism

Consumul excesiv de sare provoacă retenția apei în organism, inclusiv inflamarea degetelor. Totuși, în cazul în care problema este recurentă – degete inflamate, acest lucru poate indica o afecțiune a glandei tiroide.

Ce spun degetele despre sănătatea ta: succesul în afaceri

Alte studii susțin că persoanele care au degetul inelar mai lung decât degetul mijlociu au mai multe șanse să reușească în afaceri.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page