ImportantLocal

POLITIC | PSD Botoșani susține Guvernul Grindeanu

Organizația Județeană a PSD Botoșani își manifestă sușținerea Guvernului Grindeanu, care trebuie să își continue planul de punere în aplicare a tuturor măsurilor din programul de guvernare.

Președintele PSD Botoșani, deputatul Doina Federovici, a scris un mesaj pe pagina sa de socializare:

“PSD Botoșani susţine fără rezerve acest Executiv care a făcut într-o singură lună cât n-au făcut alţii într-un mandat întreg. Susţinem Guvernul Grindeanu care a implementat deja 27 de măsuri socio-economice, printre care majorări semnificative de salarii atât pentru bugetarii din administraţia locală, pentru medici, pentru profesori, cât şi pentru artişti. Vorbim, de asemenea, despre creşterea pensiilor, a indemnizaţiilor vizând diferite categorii sociale, vorbim despre măsuri pentru mediul de afaceri, măsuri pentru elevi şi studenţi. Guvernul Grindeanu trebuie să-şi ducă la capăt misiunea de a pune în practică toate celelalte măsuri din Programul de Guvernare al PSD pe care românii, în 11 decembrie 2016, au cerut, prin vot, să fie implementat.

Suntem obligați de votul cetățenilor să ne ținem de promisiuni. Toți românii au așteptări mari de la Guvern, dar și de la noi, parlamentarii PSD. Nu putem abandona la începutul mandatului. Parlamentarii PSD din Botoșani au făcut o promisiune alegătorilor privind creșterea veniturilor și reducerea taxelor. Ne interesează să ne respectăm promisiunile față de botoșăneni și să mergem mai departe cu aplicarea proiectelor prin care creăm locuri de muncă și rezolvăm problemele locale legate de infrastructura rutieră, modernizări de școli și spitale.” susține președintele PSD Botoșani, deputatul Doina Federovici.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page