ImportantStiri

NATIONAL | Monştri! Tatăl şi fiul au lăsat-o pe fiica, respectiv sora, de 14 ani, însărcinată

Minora a rămas însărcinată, expertizele de specialitate stabilind că tatăl copilului este tânărul care a abuzat-o sexual.

Caz halucinant soluţionat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi. Aceştia au trimis în judecată doi bărbaţi din satul Ţibăneşti, tată şi fiu, acuzaţi că ar fi violat o minoră de 14 ani, care a rămas însărcinată în urma abuzurilor sexuale. Anchetatorii au stabilit că adolescenta era fiica, respectiv sora vitregă a celor doi agresori.

Potrivit procurorilor ieşeni, faptele de viol s-au consumat cel mai probabil în luna septembrie a anului 2012, la date diferite. În acel an, mama victimei trăia în concubinaj cu Vasile Busuioc, de 51 de ani. Femeia locuia în acelaşi imobil cu iubitul ei şi cu cei doi băieţi ai acestuia, printre care şi Vasilică Rusu (29 de ani). Anchetatorii susţin că, periodic, ieşeanca aducea la domiciliul concubinului, pe rând, unul dintre cei şase copii pe care îi avea dintr-o altă relaţie.

„În luna septembrie 2012, victima a venit să locuiască în casa inculpaţilor. Profitând de lipsa mamei, – plecată la munca câmpului -, în zile diferite, inculpaţii au imobilizat-o/ au constrâns-o moral pe minoră pentru a o determina la raporturi sexuale“, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunal.

În urma agresiunilor, fata a rămas însărcinată şi a născut un băiat în vara anului trecut.

Cazul a ajuns şi la anchetatori, care au dispus efectuarea a două expertize medico-legale pentru a afla cine este tatăl copilului. S-a ajuns astfel la concluzia că părintele minorului este Vasilică Rusu. Acesta şi Vasile Busuioc au fost trimişi în judecată pentru viol. Minora a fost internată în iulie 2013 într-un centru de specialitate.

Sursa: www.ziaruldeiasi.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page