Stiri

NATIONAL | Rasturnare cutremuratoare de situatie. Mama fetitei crescute de strabunic uimeste o tara intreaga

Strabunicul nu avea nevoie de asemenea cuvinte in aceasta situatie dramatica • Drept multumire, mama fetitei a avut o replica care te lasa fara cuvinte • I-a dat nastere si traieste fara nicio mustrare de constiinta in Franta

Copilaria acestei fetite s-a transformat total. In urma cu o saptamana se trezea cu zambetul pe buze si habar nu avea ce o asteapta. Rautatea rudelor a fost motivul pentru care s-a ajuns in aceasta situatie revoltatoare. Gabita, in varsta de 8 ani, a fost crescuta de la doua luni de strabunicul ei, omul pe care il numeste fara nici cea mai mica ezitare “tata”. Cei doi locuiesc intr-o locuinta modesta din Podu Iloaiei si nimeni nu se astepta la un asemenea scandal. Vestea ca fetita ar putea fi luata din bratele strabunicului a generat o situatie incredibila. Gabriela nu mai este copila vesela din urma cu cateva zile, iar strabunicul ei abia o poate convinge sa manance. Este tacuta si are ochii in lacrimi. Intelege tot ce se petrece in jurul ei, fiind vizibila o maturizare fortata. Pe orice strain care il vede il cerceteaza din priviri si il suspecteaza ca o va smulge din bratele omului care i-a stat alaturi din momentul in care a fost abandonata ca un bagaj de propria mama. Se ascunde mereu si cu greu reusesti sa o convingi ca nimeni nu-i este dusman.

Atitudinea revoltatoare a mamei

In ultimele zile a fost supusa unei adevarate presiuni, o hartuiala continua in care i-a trecut pe la urechi tot felul de ipoteze in care se vorbea despre trimiterea in asistenta maternala, in plasament sau in orice alt loc departe de strabunic. A fost chestionata, interogata si verificata daca este ingrijita, spalata si hranita. Nu intelege de ce toti cred acum ca batranul in varsta de 75 de ani este vazut ca un om care nu este capabil sa o creasca in continuare. “Gabita mea este foarte speriata de tot ce se intampla. Pentru un copil deja este prea mult. Se trezeste si noaptea in somn sa se asigure ca sunt in casa si abia mai mananca. Eu sunt in stare de orice si ma jur ca nimeni nu o va lua de langa mine. De la doua luni mi-a fost lasata in brate de mama ei, fata baiatului meu. M-a sunat zilele trecute si m-a certat grozav. A zis ca nu trebuia sa se afle ca e fetita ei. Ea este plecata in Franta si s-a recasatorit acolo. Barbatul cu care traieste nu stia ca mai are o fata in tara si acum are scandal cu el. Mi-a spus doar ca din cauza mea este pe punctul de a se desparti de actualul sot, dar nu m-a intrebat nimic de fata. Niciodata nu mi-a trimis un leu sau macar sa se intereseze daca este sanatoasa. Am cateva poze cu ea in casa pe care le-a vazut si Gabita. Am vrut sa stie macar din fotografii cum arata mama ei. Nu stiu ce se va intampla si nimeni nu-mi spune nimic. Nepoata si nora mea mi-au facut acest rau pentru bani. Au scris pe internet numai minciuni ca sa vina cei de la Protectia Copilului la mine. M-a contactat o avocata din Bucuresti care mi-a promis ca ma va ajuta pe cale legala”, a spus Gheorghe Mardare.

Nu vreau sa plec

Batranul impreuna cu Gabita si-au petrecut ziua de duminica la cativa prieteni de familie, in Romanesti. Strabunicul a incercat sa o indeparteze de toata rautatea pentru a-si reveni la normal. Din pensia lui de aproximativ 1.000 de lei i-a cumparat fetitei dulciuri si inghetata. “Imi este bine langa tata si nu vreau sa plec. Imi da sa mananc, mi-a cumparat cercei si bicicleta, iar supa care o face el este delicioasa. Stiu ca vor sa ma ia, dar nu ma voi desparti nicidata de tata”, a spus micuta Gabita.

Sursa: www.bzi.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page