ImportantLocal

LOCAL | Fiul fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani a fost eliberat din puşcărie. Acesta a stat doi ani după gratii pentru corupţie

Liviu Conţac  fiul fostului preşedinte al Consiliului Judeţean, Botoşani, Constantin Conţac a primit răspuns favorabil la cererea de eliberare condiţionată. Acesta a fost închis îmrepună cu tatăl său pentru corpţie. Până în prezent a executat doi ani de puşcărie.

Liviu Conţac a depus cererea de eliberare condiţionată, luna trecută. Judecătorii au luat-o în discuţie şi au dat o sentinţă favorabilă.

Cu alte cuvinte cererea de eliberare condiţionată a fost aprobată şi dacă nu va fi contestată de Tribunalul Botoşani, Liviu Conţac va fi liber la începutul lunii iunie.

Liviu Conţac a fost condamnat împreună cu tatăl său , fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Constantin Conţac, la trei ani de închisoare cu executare pentru corupţie în anul 2012.

Mai precis este vorba despre nişte contracte dubioase cu statul derulate în perioada în care Liviu Conţac era subalternul tatălui său, ca şef la Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Botoşani.

Constantin Conţac a ieşit după un an de detenţie, datorit vârstei de peste 60 de ani. Fiul său, Liviu Conţac a executat deja doi ani de zile.

Sursa: adev.ro

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page